IPTV Shqip 2.0 Apk

IPTV Shqip 2.0 icon
Requires: 2.3 and up
Curent version: 2.0
Updated: 12.11.2016
Price: Free
Size: 16.32 Mb
Download: 3030

Rate saved, Thank!

4.3 (6 votes)

Description of IPTV Shqip

Neve nuk bejm ndonje streaming live, por vetem se i mbledhum neper faqe të ndryshme linqet dhe i sjellim të gjitha se bashku në nje vend që tju mundesojmë më lehtë qasshmerinë në evente të ndryshme si:

I vetmi IPTV aplikacion qe funksionon me teledirigjues (remote control) ne Android Box dhe TV

1. TV Live, Shqip, Serbisht, Gjermanisht, Turqisht se shpejti edhe shumë të tjerë.
2. Filmat me të fundit të titruar në Shqip,
3. Filma Vizatimor të Dubluar në Shqip,
4. Serialet dhe Komedit më të fundit shqip si: O Sa Mire, Qka ka Shpija, etj
5. TV Show si:,Kafeneja jone, O sa mire, Qka ka shpija Oxyget (Besim Dina), Kojshija Show, nKosove Show, Hallkit, 7 Dit pa Ermanli.
6. Fetare: Ilahi, Filma, Ligjerata
7. Si dhe për të rriturit Filma Erotik +18, të mbrojtur me fjalekalim të cilin mund ta kerkoni në faqen tonë në FaceBook: https://www.facebook.com/IPTVShqipfree

Gjithashtu sipas deshires suaj mund te permbledhni Playlista ne youtube me muzik te zgjedhur nga ju dhe ne i vendosum ne Aplikacion, nese deshironi qe ti ndani me miqt tuaj ne menyr private mund ti vendosum edhe Fjalekalim qe te mund ti shikoni vetem ju dhe miqt tuaj.

Na kontaktoni per ndonje sygjerim shtes, kritikat tuaja jane te mireseardhura...

https://www.facebook.com/IPTVShqipfree/


Shqipt TV, Tv shqip, Live tv shqip, iptv shqip, filma me titra shqip, filma indiski, filma erotik, +18,

Read more...

Images

IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060736
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060737
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060738
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060739
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060740
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060741
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060742
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060743
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060744
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060745
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060746
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060747
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060748
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060749
IPTV Shqip 2.0 screenshot 1060750

Share this App

Similar apps

0 Reviews

Sorry, your review is too short !

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation