Vicevi 1.3 Apk

Vicevi 1.3 icon
Category: Comics
Requires: Android 1.5 and up
Curent version: 1.3
Updated: 30.04.2012
Price: Free
Size: 1.25 Mb
Download: 111

Rate saved, Thank!

3.5 (1 votes)

Description of Vicevi

***ČITATI OPIS DO KRAJA***
Kolekcija viceva sa EX YU (EX Yugoslavia) područja. Vicevi nemaju kategorije i svaki dan dolazi novi vic. Aplikacija zahtjeva pristup na internet radi novih viceva. Vic dana je osnovna verzija aplikacije. Kasnije ću dodati kategorije, ocjenjivanje, više viceva po danu... Za sad vam želim puno smijeha i nadam se da će Vam se svidjeti app.

p.s. Ako želite pomoći u izradi nove i bolje aplikacije ili pak želite samo poslati svoj vic pošaljite mi e-mail.

hvala.

Update:
App je napravljen pomoću appinventor sustava. Više na adresi http://beta.appinventor.mit.edu . Aplikacija je ništa drugo nego browser koji se spaja na http://vicevi.dd-lab.net. U zadnjih par dana dobio sam prijavu da određena vrsta AV (anti virus) sustava prijavljuje grešku kao malware ili virus. Što nije točno. Google ne dopušta malware ili viruse i app prolazi intenzivne provjere da se to ne dogodi. U slučaju da imate Anti Virus (pogotovo free edicije) javiti će vam sigurno grešku jer je Anti Virus napravljen tako da radi false pozitive. Nadalje rootani uređaji su definitivno u riziku ako imaju neke od ovih Anti Virus app-ova.

NQ mobile security
AVG Antivirus Free
Dr.Web Anti-virus Light

Aplikacija je 100% sigurna i ne sadrži oglase i viruse.
App Vicevi je u zadnjih nekoliko dana sve popularnija. Usprkos glupim i nacionalističkim komentarima te negativnim ocjenama app je u top free i top new free na visokoj poziciji. Ako Vam nešto nije jasno ili imate pitanja prije ostavljanja kretenskih komentara i negativnih ocjena molim da me kontaktirate na e-mail ili telefon. Ili jednostavno produžite na drugi app. Hvala svima na podršci te svakom novom verzijom nastojim ispraviti sve greške.

Read more...

Images

Share this App

Similar apps

Vicevi 1.1.2 Apk

Vicevi

Entertainment
Not So Creative
4.48 Mb
Download Apk
Vicevi 1.4 Apk

Vicevi

Entertainment
Dzenan Bronja
3.56 Mb
Download Apk
About Privacy Policy Feedback Report a policy violation