زهور جميلة اللغز لعبة! لعبة 1.08 Apk

زهور جميلة اللغز لعبة! لعبة 1.08 icon
Type: Game
Category: Puzzle
Requires: Android 2.0 and up
Curent version: 1.08
Updated: 22.09.2013
Price: Free
Size: 3.67 Mb
Download: 151

Rate saved, Thank!

3.8 (1 votes)

Description of زهور جميلة اللغز لعبة! لعبة

هذا هو أفضل لغز لمحبي الزهور على هذا الكوكب! حل اللغز لرؤية صورة الزهرة. واللغز الكمال لعبة للعب للأطفال والبالغين. يمكنك معرفة ما إذا كان حل اللغز زهرة.

نأمل أن تحب الألغاز بانوراما لدينا زهرة!

هذا هو اللغز بانوراما صور رائعة يمكن للجميع أن مثل. يبدأ تحسين مهاراتك اللغز ونرى ما حققناه لك.

يمكنك تجربة بانوراما الألغاز بطريقة جديدة. الألغاز لدينا الزهور الجميلة. يتم تغيير الصورة من زهرة الى اللغز. عملك هو تحريك القطع اللغز معا مرة أخرى ويحل اللغز زهرة! ثم يمكنك إلقاء نظرة على صور الزهور.

نأمل لك مثل الزهور لدينا اللغز لعبة! بانوراما الألغاز التي نتخذها أن العالم كله يمكن أن تضطلع به!



นี่คือปริศนาที่ดีที่สุดสำหรับผู้ชื่นชอบดอกไม้ในโลก! แก้ปริศนาจิ๊กซอว์ภาพเพื่อดูดอกไม้จิ๊กซอว์ปริศนาเกมที่สมบูรณ์แบบในการเล่นสำหรับเด็กและผู้ใหญ่ ดูว่าคุณสามารถแก้ปริศนาจิ๊กซอว์ดอกไม้

เราหวังว่าคุณชอบจิ๊กซอว์ของเราดอกไม้!

นี้เป็นภาพจิ๊กซอว์ปริศนาที่ยอดเยี่ยมที่ทุกคนสามารถที่ต้องการ เริ่มต้นการพัฒนาทักษะปริศนาจิ๊กซอว์ของคุณและดูสิ่งที่เราได้ทำเพื่อคุณ

คุณจะได้พบจิ๊กซอว์ในทางใหม่ จิ๊กซอร์ของเรามีดอกไม้ที่สวยงาม ภาพของดอกจะเปลี่ยนเป็นปริศนา งานของคุณคือการย้ายชิ้นส่วนปริศนาจิ๊กซอว์กลับมารวมกันและแก้ปริศนาดอกไม้! จากนั้นคุณสามารถมองไปที่ภาพถ่ายของดอกไม้

เราหวังว่าคุณชอบเกมจิ๊กซอว์ดอกไม้ปริศนาของเรา! เราจะให้จิ๊กซอว์ที่โลกทั้งโลกสามารถเล่น!

Bu gezegen üzerindeki çiçek sevenler için en iyi bulmaca!Çiçek görmek için fotoğraf yapboz bulmaca çözün. Çocuklar ve yetişkinler için mükemmel bir bilmecenin oyunu oynamak için. Çiçek bilmecenin çözebilirsiniz görün.

Size çiçek yapboz bulmacalar gibi umut!

Bu, herkes gibi fantastik bir fotoğraf bilmecenin. Bilmecenin becerilerini geliştirmek başlayın ve sizin için ne yaptık.

Yapboz bulmacalar yeni bir şekilde yaşayabilirsiniz. Bulmaca güzel çiçekler var. Çiçek fotoğrafı bir bulmaca dönüştü. Sizin işiniz, tekrar bir araya bilmecenin parçaları taşımak ve çiçek bulmaca çözmek! O zaman çiçek fotoğrafları bakabilirsiniz.

Size bizim çiçek bilmecenin oyunu gibi umut! Biz bütün dünya oynayabileceğini yapboz bulmacalar olun!

This is the best puzzle for flower lovers on the planet! Solve the photo jigsaw puzzle to see the flower. A perfect jigsaw puzzle game to play for kids and adults. See if you can solve the flower jigsaw puzzle.

We hope that you like our flower jigsaw puzzles!

This is a fantastic photo jigsaw puzzle that everyone can like. Begin improving your jigsaw puzzle skills and see what we have made for you.

You can experience jigsaw puzzles in a new way. Our puzzles have beautiful flowers. The photo of the flower is changed into a puzzle. Your job is to move the jigsaw puzzle pieces back together and solve the flower puzzle! Then you can look at the photos of the flowers.

We hope you like our flowers jigsaw puzzle game! We make jigsaw puzzles that the whole world can play!

Read more...

Images

Share this Game

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation