الفراشة الجميلة اللغز! لعبة 1.06 Apk

الفراشة الجميلة اللغز! لعبة 1.06 icon
Type: Game
Category: Puzzle
Requires: Android 2.0 and up
Curent version: 1.06
Updated: 24.09.2013
Price: Free
Size: 3.45 Mb
Download: 132

Rate saved, Thank!

3.8 (1 votes)

Description of الفراشة الجميلة اللغز! لعبة

هذا هو أفضل لغز لعشاق فراشة على هذا الكوكب! حل اللغز لرؤية صورة فراشة. واللغز الكمال لعبة للعب للأطفال والبالغين. يمكنك معرفة ما إذا كان حل اللغز فراشة.

نأمل أن تحب الألغاز بانوراما لدينا فراشة!

هذا هو اللغز بانوراما صور رائعة يمكن للجميع أن مثل. يبدأ تحسين مهاراتك اللغز ونرى ما حققناه لك.

يمكنك تجربة بانوراما الألغاز بطريقة جديدة. الألغاز لدينا الفراشات الجميلة. يتم تغيير الصورة من الفراشة الى اللغز. عملك هو تحريك القطع اللغز معا مرة أخرى ويحل اللغز فراشة! ثم يمكنك إلقاء نظرة على صور الفراشات.

نأمل لك مثل الفراشات لدينا اللغز لعبة! بانوراما الألغاز التي نتخذها أن العالم كله يمكن أن تضطلع به!

Bu gezegen üzerinde kelebek severler için en iyi bulmaca!Kelebek görmek için fotoğraf yapboz bulmaca çözün. Çocuklar ve yetişkinler için mükemmel bir bilmecenin oyunu oynamak için. Kelebek bilmecenin çözebilir bakın.

Size bizim kelebek yapboz bulmacalar gibi umut!

Bu, herkes gibi fantastik bir fotoğraf bilmecenin. Bilmecenin becerilerini geliştirmek başlayın ve sizin için ne yaptık.

Yapboz bulmacalar yeni bir şekilde yaşayabilirsiniz. Bulmaca güzel kelebekler var. Kelebek fotoğrafı bir bulmaca dönüştü. Sizin işiniz, tekrar bir araya bilmecenin parçaları taşımak ve kelebek bulmaca çözmek! Sonra kelebeklerin fotoğrafları bakabilirsiniz.

Biz size kelebekler yapboz puzzle oyunu gibi umut! Biz bütün dünya oynayabileceğini yapboz bulmacalar olun!

This is the best puzzle for nature lovers on the planet! Solve these photo jigsaw puzzle to see the awesome pictures of butterflies. A perfect jigsaw puzzle game to play for kids and adults!

This is a fantastic photo jigsaw puzzle that everyone can like. Begin improving your jigsaw puzzle skills and see what we have made for you.

You can experience jigsaw puzzles in a new way. Our puzzles have beautiful nature photos. The photo of the nature is changed into a puzzle. Your job is to move the jigsaw puzzle pieces back together and solve the puzzle of the butterfly!

We hope you like our nature jigsaw puzzle game! We make video jigsaw games that the whole world can play!

Read more...

Images

Share this Game

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation