ShopSpy.lt 1.0.2 Apk

ShopSpy.lt 1.0.2 icon
Category: Lifestyle
Requires: Android 4.0.3 and up
Curent version: 1.0.2
Updated: 18.09.2017
Price: Free
Size: 1.85 Mb
Download: 44

Rate saved, Thank!

0 (0 votes)

Description of ShopSpy.lt

ShopSPY – tai naujas būdas surasti ir įsigyti jums patikusius daiktus. Čia yra viskas: drabužiai, avalynė, aksesuarai moterims, vyrams, vaikams; grožio priemonės, kosmetika, baldai, interjero detalės, dovanos, naujausios tendencijos, stiliaus deriniai. Mes griauname nusistovėjusius standartus, kad įdomiausius ir išskirtinius daiktus galima atrasti tik ilgai ieškant internete arba aplankant visus prekybos centrus bei butikus. ShopSPY stengiasi inspiruoti vartotojus ir padėti atrasti savąjį stilių tarp daugiau nei 12000 produktų iš viso pasaulio bei Lietuvos dizainerių ir siūlo paprastesnį būdą – rask viską greitai ir vienoje vietoje.

APSIPIRK PAGAL NAUJAUSIAS MADOS TENDENCIJAS - atrask, kas šiuo metu “ant bangos”, ir apsipirk pagal Tau priimtiniausią kainą.

ATRASK SAVO STILIAUS DERINIUS - kasdien kuriami nauji stiliaus koliažai, kur ne tik matysi, kas su kuo dera, bet ir galėsi įsigyti patikusius daiktus!

IŠSISAUGOK, KAS PATIKO - patiko stiliaus derinukas, o gal konkreti prekė? Susikurk profilį ir išsisaugok, kad kitą kartą greitai ir lengvai surastum vėl.

SEK KITUS NARIUS IR PARDAVĖJUS - sužinok pirma (-as) apie naujausias kolekcijas, išpardavimus, specialius pasiūlymus. Matyk, ką mėgsta tavo draugai ir visada žinosi, ką padovanoti progai esant.

Read more...

Images

Share this App

Also from Vertikali medija

Autogidas.lt 2.7.7 Apk

Autogidas.lt

Category: Auto & Vehicles
Free
Download Apk
Domoplius.lt 2.7.7 Apk

Domoplius.lt

Category: House & Home
Free
Download Apk
About Privacy Policy Feedback Report a policy violation