Çöz Bakayım Edebiyat Duello 3.0 Apk

Çöz Bakayım Edebiyat Duello 3.0 icon
Category: Education
Requires: Android 4.0.3 and up
Curent version: 3.0
Updated: 12.02.2017
Price: Free
Size: 21.57 Mb
Download: 203

Rate saved, Thank!

4.3 (1 votes)

Description of Çöz Bakayım Edebiyat Duello

Çöz Bakayım Edebiyat, ÖABT(edebiyat) ve LYS(edebiyat) sınavlarına hazırlanan öğrencilerin boş zamanlarını eğlenerek ve öğrenerek değerlendirmesi amacıyla kurulmuş, sonuçlarının Türkiye geneli değerlendirildiği bir bilgi yarışması uygulamasıdır.KPSS (ÖABT EDEBİYAT) ve LYS (EDEBİYAT) sınavlarında gerekli olan PRATİK EDEBİYAT BİLGİLERİNİ eğlenceli bir bilgi yarışmasına çeviren uygulamamız da ESER, YAZAR ve KARAKTER’ ler, EDEBİYATIMIZADAKİ İLKLER gibi ayrı ayrı konulara ayrılmış testler bulunmaktadır.
Çöz Bakayım Edebiyat, genel yapı itibarı ile çevrimiçi (İnternet bağlantısı gerektiren) bir uygulamadır. Fakat internet bağlantısı olmayan kullanıcıların mağdur olmamaları için (Çevrimdışı Mod) kısıtlanmış içerik mevcuttur.

Çöz Bakayım Edebiyat, “HAZIRLIK” ve “DÜELLO” olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır.

★“HAZIRLIK” kısmında kullanıcı kendi seçeceği kategorilerde zamana karşı yarışacak ve çözemediği soruların doğru cevabını öğrenerek kendini geliştirecektir. Burada oynadığı oyunlardan biriktirdiği PUAN ve ALTIN ile deneyimini artırarak “DÜELLO” ya kendini hazırlayacaktır.
★ “DÜELLO” kısmı “RASTGELE DÜELLO” ve “MEYDAN OKUMA” olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır.

♦“RASTGELE DÜELLO” isminden de anlaşılacağı gibi yazılım tarafından sırada bekleyen bir kişi ile sizi eşleştirecek ve gerçek zamanlı olarak yarışmanızı sağlayacaktır. Unutmayın sorulara en kısa sürede doğru cevabı veren puanını artırarak, Rastgele Düelloyu kazanacak ve bilgi birikimini ispatlamış olacaktır.
♦“MEYDAN OKUMA” bölümünü kullanabilmek için kullanıcı uygulamaya Facebook ile bağlanmak zorundadır. Yazılım otomatik olarak Facebook arkadaş listenizdeki Çöz Bakayım Edebiyat uygulamasını kullanan arkadaşlarınızı listeleyecek ve dilediğiniz arkadaşınıza meydan okuyabileceksiniz. Meydan okuma sırasın da rakibinizin çevrimiçi olmasına da gerek yoktur. Meydan okuma tamamlandığında rakibinize meydan okumanıza cevap vermesi için otomatik olarak bildirim gönderilecektir. Dilerseniz meydan okuma tamamlandıktan sonra rakibinize cevap vermesi için mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca Meydan okuma durumlar listesinden de bekleyen meydan okumaya basarak da rakibinize cevap vermesi için bildirim atabilirsiniz. Rakibiniz meydan okumanıza cevap verdiğinde de bildirim alacaksınız ve sonucu görebileceksiniz.

▲ Oyunlar sırasında kazandığınız puanlar “Haftalık Sıralama” ve “Genel Sıralama” olmak üzere iki farklı listede tutulmaktadır.
♦“Genel Sıralama” uygulamanın ilk yayımlandığı tarihten itibaren kullanıcıların biriktirdiği puanları anlık olarak değerlendirerek sıralamakta ve birinciyi göstermektedir.
♦“Haftalık Sıralama” ise her hafta Pazartesi günü saat 00:00’ da başlamaktadır. O hafta boyunca biriktirdiğiniz puanlara göre sıralama anlık olarak yapılmakta ve Cumartesi günü 23:59’ da o haftanın birincisi İlan edilmektedir. “Haftalık Sıralama” da birinci olan kullanıcı puan ve altınlar ile ödüllendirilecektir. Ayrıca belirli haftalarda o haftanın birincisine sürpriz hediyeler gönderilecektir. Kullanıcılar bildirim ve Facebook kanalımız üzerinden bilgilendirilecektir.
https://www.facebook.com/groups/955304427877486/ (Facebook gurubumuzda ödül verilecek haftalar önceden ilan edilecektir)

♥ Eğlence, rekabet ve eğitimi bir araya getirmeye çalıştığımız Çöz Bakayım Edebiyat uygulamamıza katkıda bulunmak isteyen kullanıcılarımız sorularını [email protected] e mail adresinden iletebilirler göndermiş olduğunuz sorular incelenerek veri tabanımıza isminizle birlikte eklenecektir.

✦ Çöz Bakayım Edebiyat hakkında, İstek, öneri ve şikâyetlerinizi “ [email protected] “ e mail adresine iletebilirsiniz. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz.

ÇÖZBAKAYIM EDEBİYAT ekibi olarak İlginiz için şimdiden çok teşekkür eder saygılar sunarız.

Read more...

Images

Video

Share this App

Similar apps

LYS Edebiyat Notları 1.93 Apk

LYS Edebiyat Notları

Education
Zeyra Soft.
2 Mb
Download Apk
Edebiyat Bilgileri 1.23 Apk

Edebiyat Bilgileri

Education
Yergok Apps
2.08 Mb
Download Apk
LYS Edebiyat Görsel Ezber 1.0 Apk

LYS Edebiyat Görsel Ezber

Education
LYS Edebiyat Görsel Ezber
6.41 Mb
Download Apk
AYT Edebiyat Konuları Özet 1.9 Apk

AYT Edebiyat Konuları Özet

Education
Still New Again
4.56 Mb
Download Apk
Düello Online Bilgi, Trivia 1.4.1 Apk

Düello Online Bilgi, Trivia

Trivia
Doğan TV Holding
21.05 Mb
Download Apk
Edebiyat Öğretmeni 3.0.11 Apk

Edebiyat Öğretmeni

Education
Edebiyat Öğretmeni
11.99 Mb
Download Apk
Deck Heroes: Düello 10.7.0 Apk

Deck Heroes: Düello

Card
IGG.COM
48.58 Mb
Download Apk
LYS Edebiyat Yazarlar-Eserler 1.02 Apk

LYS Edebiyat Yazarlar-Eserler

Educational
FSF Game
4.29 Mb
Download Apk
Music Duello 1.8.1.0 Apk

Music Duello

Music
Gamon Software
21.97 Mb
Download Apk
Satır Arası Edebiyat 2.1.0 Apk

Satır Arası Edebiyat

Books & Reference
feo2
30.43 Mb
Download Apk
About Privacy Policy Feedback Report a policy violation