الخيول : الألغاز للأطفال والأس 1.07 Apk

الخيول : الألغاز للأطفال والأس 1.07 icon
Type: Game
Category: Puzzle
Requires: Android 2.2 and up
Curent version: 1.07
Updated: 22.09.2013
Price: Free
Size: 3.84 Mb
Download: 163

Rate saved, Thank!

3.8 (1 votes)

Description of الخيول : الألغاز للأطفال والأس

هذا هو أفضل لغز لعشاق الخيول على هذا الكوكب! حل اللغز لرؤية صورة الحصان الجميل. واللغز الكمال لعبة للعب للأطفال والبالغين. انظر إذا كنت أنت أو أطفالك يمكن أن تحل اللغز الحصان.

نتمنى ان يكون لكم وأطفالك والأسرة مثل الألغاز بانوراما لدينا الحصان!

هذا هو اللغز بانوراما صور رائعة مع الخيول والقطط التي يمكن لأي شخص أن مثل. يبدأ تحسين مهاراتك اللغز ونرى ما حققناه لك. كامل الحركة. الميزات الكاملة.

يمكنك ، أطفالك ، وعائلتك خبرة بانوراما الألغاز بطريقة جديدة. الألغاز لدينا الخيول الجميلة. يتم تغيير الصورة من الحصان الى اللغز. عملك هو تحريك القطع اللغز معا مرة أخرى ويحل لغز القط الحصان! ثم يمكنك إلقاء نظرة على صور للخيول.

نأمل لكم وأطفالك والأسرة لدينا مثل الخيول بانوراما لعبة اللغز! بانوراما الألغاز التي نتخذها أن العالم كله يمكن أن تضطلع به!

هذا اللغز والخيول والخيول في الطبيعة البرية. صور جميلة للحيوانات أن الأسرة بأكملها، والأطفال أو البالغين، ويمكن التمتع بها.


Bu gezegen üzerinde at severler için en iyi bulmaca!Güzel bir atı görmek için fotoğraf yapboz bulmaca çözün. Çocuklar ve yetişkinler için mükemmel bir bilmecenin oyunu oynamak için. Sizin veya çocuğunuzun at bilmecenin çözebilir bakın.

Umarız ki siz ve çocuklarınız ve at yapboz bulmacalar gibi aile!

Bu, atları ve kedileri herkes gibi harika bir fotoğraf bilmecenin. Bilmecenin becerilerini geliştirmek başlayın ve sizin için ne yaptık. Tam hareket. Tüm özellikleri.

, Çocuklarınızın ve ailenizin yeni bir yol yapboz bulmacalar yaşayabilirsiniz. Bulmaca güzel atlar var. At fotoğrafı bir bulmaca dönüştü. Sizin işiniz, bilmecenin parçaları tekrar bir araya taşımak ve at kedi bulmaca çözmek! Sonra atlar fotoğrafları bakabilirsiniz.

Biz sizin ve bizim atlar bilmecenin oyunu gibi çocuklar ve aile umut! Biz bütün dünya oynayabileceğini yapboz bulmacalar olun!

Bu bulmaca, at ve vahşi doğa atları vardır. Bütün aile, çocuk ya da yetişkin, tadını çıkarabilirsiniz hayvanların güzel fotoğraflar.

This is the best puzzle for horse lovers on the planet! Solve the photo jigsaw puzzle to see the beautiful horse. A perfect jigsaw puzzle game to play for kids and adults. See if you or your kids can solve the horse jigsaw puzzle.

We hope that you and your kids and family like our horse jigsaw puzzles!

This is a fantastic photo jigsaw puzzle with horses and cats that everyone can like. Begin improving your jigsaw puzzle skills and see what we have made for you. Full motion. Full features.

You, your kids, and your family can experience jigsaw puzzles in a new way. Our puzzles have beautiful horses. The photo of the horse is changed into a puzzle. Your job is to move the jigsaw puzzle pieces back together and solve the horse cat puzzle! Then you can look at the photos of the horses.

We hope you and your kids and family like our horses jigsaw puzzle game! We make jigsaw puzzles that the whole world can play!

This puzzle has horse and horses out in the wild nature. Beautiful photos of animals that the whole family, kids or adults, can enjoy.

Read more...

Images

Share this Game

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation