Makedonika 3.43 Apk

Makedonika 3.43 icon
Requires: 4.1 and up
Curent version: 3.43
Updated: 27.01.2017
Price: Free
Size: 21.11 Mb
Download: 92

Rate saved, Thank!

3.8 (1 votes)

Description of Makedonika

Преку оваа апликација се овозможува пристап до најголемата е-библиотека на македонски јазик. Покрај најпопуларните современи дела и лектири за основно и средно образование, Македоника е место каде се наоѓаат и книги од нашите преродбеници, македонски класици и нови автори.
Апликацијата Ви овозможува читање на книги и кога не сте поврзани на интернет. Користењето е едноставно. Изборот на Вашите омилени дела се наоѓа на полицата ”Мои книги”, а преку подесувањата можете да ги менувате видот и големината на фонтот, маргините, боите, позадините…

Read more...

Images

Makedonika 3.43 screenshot 1401174
Makedonika 3.43 screenshot 1401175
Makedonika 3.43 screenshot 1401176
Makedonika 3.43 screenshot 1401177
Makedonika 3.43 screenshot 1401178
Makedonika 3.43 screenshot 1401179
Makedonika 3.43 screenshot 1401180
Makedonika 3.43 screenshot 1401181
Makedonika 3.43 screenshot 1401182
Makedonika 3.43 screenshot 1401183
Makedonika 3.43 screenshot 1401184

Share this App

0 Reviews

Sorry, your review is too short !

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation