Gjirafa.com 2.3.5 Apk

Gjirafa.com 2.3.5 icon
Category: Tools
Requires: Android 4.0.3 and up
Curent version: 2.3.5
Updated: 26.03.2019
Price: Free
Size: 12.33 Mb
Download: 72

Rate saved, Thank!

4 (1 votes)

Description of Gjirafa.com

Gjirafa.com është makina e parë kërkimore në Gjuhën Shqipe.
Në aplikacionin mobil mund të gjeni këto shërbime:
- Kërkimi i të gjithë ueb-it shqipëtar
- Lajme nga të gjitha portalet shqip, per Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni
- Kërkim i avancuar i lajmeve nga të gjitha portalet
- Të gjitha linjat e autobusëve për Kosovë,Shqipëri dhe Maqedoni,
- Kërkimin e të gjitha makinave në shitje në Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni
- Kërkimin e të gjitha patundshmërive në shitje dhe me qira ne Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni
- Kërkimin e vendeve të lira të punës ne Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni
- Kërkimin e të gjithë celularëve në shitje
- Moti për të gjitha qytetet dhe trojet shqipëtare
- Widget ne Gjuhën Shqipe, me motin, lidhje te autobusëve, si dhe top lajmet

* Te gjitha ne Shqip
* Lajme te reja nga te gjitha portalet
* Vetura (makina, automjete) ne shitje nga Shqiperia, Kosova, dhe Maqedonia (Prishtine, Tirane, Prizren, Ferizaj, Durres, Shkup, Tetove, Gostivar, Pejë, Mitrovice, Gjilan, Shkoder, Durres, Fier)
* Celulare te ndryshem ne shitje (te gjitha llojet: iphone, samsung, nokia, htc, etj)
* Moti me i sakte per rajon
* Punime, receta, libra, pdf, filma, e shume te tjera
* Te gjitha ne Shqip

Read more...

Images

Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582548
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582549
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582550
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582551
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582552
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582553
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582554
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582555
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582556
Gjirafa.com 2.3.5 screenshot 2582557

Share this App

Also from Gjirafa, Inc

0 Reviews

Sorry, your review is too short !

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation