Lako Sa Markom 1.2 Apk

Lako Sa Markom 1.2 icon
Category: Education
Requires: Android 2.3 and up
Curent version: 1.2
Updated: 14.07.2017
Price: Free
Size: 20.82 Mb
Download: 75

Rate saved, Thank!

4 (1 votes)

Description of Lako Sa Markom

Aplikacija je namenjena najpre deci sa komunikacijskim teškoćama čiji uzrok može biti autizam, afazije, cerebralna paraliza i dr. Mogu je koristiti i deca tipičnog razvoja kod kojih je neophodno stimulisati razvoj komunikacije od najranijeg uzrasta, čim dete počne da sklapa rečenice i da se uključuje u širu okolinu.

Cilj upotrebe ove aplikacije je da deci omogući snalaženje u svakodnevnim situacijama i stimuliše razvoj komunikacije sa roditeljima i okolinom. Osmišljena je tako da na zanimljiv način kroz situacione scenske priče prati redosled događaja i ponašanje u čestim situacijama kao što su: korišćenje prevoza, odlazak u park i kod lekara, lična higijena, proslava rođendana. Prilikom izrade scena uvažene su sve potrebe i zahtevi dece sa razvojnim smetnjama: jednostavnost likova i detalja, pastelne boje, razumljivost i kratak opis scena u formi zvučnog zapisa.

Ovakav tip aplikacije olakšava razumevanje događaja jer vizuelne animacije motivišu decu za rad i učenje. S obzirom na široku upotrebu i dostupnost mobilnih telefona i tablet računara kod roditelja, a samim tim i kod dece, ova aplikacija se može svakodnevno koristiti u navedenim situacijama (u parku, prevozu, kod lekara, na rođendanu i kod kuće).

Read more...

Images

Share this App

Also from NewTec Solutions Mobile

Red Star Belgrade 1.1 Apk

Red Star Belgrade

Category: News & Magazines
Free
Download Apk
Radio Majami v1.179 Apk

Radio Majami

Category: Music & Audio
Free
Download Apk
MonkeyWash 1.1-build67 Apk

MonkeyWash

Category: Auto & Vehicles
Free
Download Apk
Global Music v1.95 Apk

Global Music

Category: Music & Audio
Free
Download Apk
About Privacy Policy Feedback Report a policy violation