ESAS2019 1.0.1 Apk

ESAS2019 1.0.1 icon
Category: Events
Requires: Android 4.4 and up
Curent version: 1.0.1
Updated: 06.10.2019
Price: Free
Size: 9.66 Mb
Download: 48

Rate saved, Thank!

0 (0 votes)

Description of ESAS2019

Executive Sales Adria Summit je jedinstveni događaj nudi moderno, intenzivno i proaktivno učenje koje će rezultirati novim pogledima i inspiracijom prema prodajnim trendovima, a naglasak predavanja od strane desetak predavača bit će na izlasku iz zone komfora i tezi da prodaja nije situacijski određena te da njena uspješnost izrazito ovisi o
prodavaču- osobi. I baš zbog toga Executive Sales Adria Summit svoje sudionike sveobuhvatno „naoruža“, kako savjetima i trikovima, tako i izgradnjom samopouzdanja od strane stručnjaka na područjima prodajne strategije, unaprjeđenja prodaje, javnog nastupa te leadershipa.
Dakle, Summit u prvi plan postavlja osobu prodavača, važnost njegovog samopouzdanja i dopiranja do osobe kupca, tako se, između ostalog, predavanja bave i trominutnom prodajom, ponašanjem potrošača te odgovara na pitanja kao što su koje preduvjete je potrebno stvoriti da bi maksimizirali učinak samopouzdanja na rezultate poslovanja i koji jezični obrasci potiču ljude na akciju. Jer, vječna je istina, nije bitno što se prodaje, bitno je kako se prodaje, a ESAS daje mnoge alate za to „kako“!
Izuzetna snaga „doživljaja i učenja“ kojim ovaj Summit obiluje proizlazi i iz pravih, stvarnih prodajnih priča naših sudionika koji imaju vrhunske kako prodajne tako i poslovne rezultate. Uz takav pravi i direktan „mentorski“ model učit ćete od najboljih.
ESAS – prodaja je zakon!

Read more...

Images

Share this App

Also from mStart

PLACE2GO 2020 1.1.0 Apk

PLACE2GO 2020

Category: Events
Free
Download Apk
HrUSKo Forum 1.0.1 Apk

HrUSKo Forum

Category: Business
Free
Download Apk
IDEA mobile application 4.8.3 Apk

IDEA mobile application

Category: Shopping
Free
Download Apk
EX-ALTO events 1.4.5 Apk

EX-ALTO events

Category: Business
Free
Download Apk
About Privacy Policy Feedback Report a policy violation