Parakvad VŠ 1.0.1 Apk

Parakvad VŠ 1.0.1 icon
Type: Game
Category: Puzzle
Requires: Android 4.1 and up
Curent version: 1.0.1
Updated: 14.07.2018
Price: Free
Size: 11.9 Mb
Download: 54

Rate saved, Thank!

0 (0 votes)

Description of Parakvad VŠ

Параквад ВШ је у досадашњем раду организатор многих акција и реализатор неколико пројеката. Од милоште наше пројекте зовемо круговима. Одмах по оснивању покренули смо акцију ХУМАНИ ЧЕП путем које су прикупљена средства за неколико инвалидских колица. У сарадњи са Градском библиотеком ВРШАЦ допринели смо да књиге буду приступачније особама са инвалидитетом а од недавно у Вршцу функционише и превоз намењен искључиво особама са инвалидитетом. То су само неки од кругова. Из дана у дан радимо на отварању и релизовању нових “кругова” :)

Игрица пред вама заснована је на круговима и позивамо вас да је пробате, забавите се и подсетите да у Србији живи преко 800.000 особа са ивалидитетом којима је сваки вид подршке веома значајан. Уколико Вам се игрица допанде будите љубазни и будите део ”круга” па је поделите са вашим пријатељима путем социјалних мрежа.

Параквад ВШ је добровољно, невладино, нестраначко и непрофитно удружење, основано 4. септембра 2013. године у Вршцу. Основни циљ удружења је медицинска и социјална рехабилитација особа са инвалидитетом као и стварање услова за побољшање живота кроз унапређивање здравствене, социјалне и правне заштите, образовног, едукативног и културног рада.

Read more...

Images

Video

Share this Game

Also from Design Studio ClickMan

Parakvad VŠ 1.0.1 Apk

Parakvad VŠ

Category: Puzzle
Free
Download Apk
Injured Crew Members Rights 1.0 Apk

Injured Crew Members Rights

Category: Books & Reference
Free
Download Apk
5678Community 1.0 Apk

5678Community

Category: Entertainment
Free
Download Apk
About Privacy Policy Feedback Report a policy violation