Cepilac 3.0.0 Apk

Cepilac 3.0.0 icon
Category: Medical
Curent version: 3.0.0
Updated: 08.09.2015
Price: Free
Size: 15.52 Mb
Download: 156

Rate saved, Thank!

4.3 (1 votes)

Description of Cepilac

Cep ilaç bir ilaç rehberi uygulamasıdır. İlaçların prospektüs bilgilerine bu uygulama ile ulaşabilirsiniz.Cep ilaç bölümü ve etken madde arama,ilaç isimlerini ve ilacın etken maddesini otomatik tamamlama özelliği sayesinde aramada kolaylık sağlamaktadır.Bulunan ilaçların muadillerini bulabilirsiniz.Endikasyon özelliği ile hangi rahatsızlıkta(bulgularda) hangi ilacın kullanıldığına hızlı bir şekilde erişme kolaylığı da sağlar. Barkod okuyucu ile ilaç barkodlarından prospektüs bilgisine ulaşılabilir. Reçete ekleme, ilaç hatırlatma acil durumda aranma gibi birçok özellikle birlikte gelmektedir.

Uygulama kesinlikle ağ bağlantısı ihtiyacı duymamaktadır.

Uygulamada 12.000 den fazla ilaca ait prospektüs,fiyat,barkod,firma bilgileri bulunmaktadır.

Bu uygulama sadece ilaçlar hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Tanı ya da teşhis koyma ile ilgili yönlendirme yapılmamaktadır. Herhangi bir ilacı kullanmadan önce doktorunuza başvurmanız önerilir.


ÖNEMLİ: Uygulama telefona kurulan veritabanı üzerinden sorgulama yapmaktadır. Uygulamanın verilerini temizlemeyiniz! Raporlanan hatalarda verilerin olmaması nedeniyle sorunlar yaşandığı görülmektedir.

Not: Uygulamaya ilgi gösterip indiren, yorum yapan ve puan veren herkese teşekkürler...

Kelimeler: ilaç, rehber, prospektüs, endikasyon, yan etki, etken madde, barkod okuyucu, muadil, eşdeğer, reçete ekleme, ilaç hatırlatma.

Read more...

Images

Share this App

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation