لغز الصورة البرية النمر لعبة 1.62 Apk

لغز الصورة البرية النمر لعبة 1.62 icon
Type: Game
Category: Puzzle
Requires: Android 2.2 and up
Curent version: 1.62
Updated: 22.09.2013
Price: Free
Size: 4.03 Mb
Download: 139

Rate saved, Thank!

4 (1 votes)

Description of لغز الصورة البرية النمر لعبة

هذا هو أفضل لغز لمحبي نمر على هذا الكوكب! حل اللغز لرؤية صورة النمر الشرس. واللغز الكمال لعبة للعب للأطفال والبالغين. انظر إذا كنت أنت أو أطفالك يمكن أن تحل اللغز نمر. هل تعلم النمور أحب أن تسبح في الماء؟

نتمنى ان يكون لكم وأطفالك والأسرة لدينا مثل الألغاز بانوراما النمر!

هذه هي صورة بانوراما رائعة لغز مع النمور والقطط التي يمكن لأي شخص أن مثل. يبدأ تحسين مهاراتك اللغز ونرى ما حققناه لك.

يمكنك ، أطفالك ، وعائلتك خبرة بانوراما الألغاز بطريقة جديدة. الألغاز لدينا النمور جميلة. تغير صورة للنمر إلى اللغز. عملك هو تحريك القطع اللغز معا مرة أخرى ويحل لغز القط النمر! ثم يمكنك إلقاء نظرة على الصور من النمور.

نأمل لكم وأطفالك والأسرة لدينا مثل النمور والقطط لعبة اللغز! بانوراما الألغاز التي نتخذها أن العالم كله يمكن أن تضطلع به!


Bu gezegende kaplan sevenler için en iyi bulmaca!Vahşi kaplan görmek için fotoğraf yapboz bulmaca çözün. Çocuklar ve yetişkinler için mükemmel bir bilmecenin oyunu oynamak için. Sizin veya çocuğunuzun kaplan bilmecenin çözebilir bakın. Kaplanlar suda yüzmeyi seviyorum biliyor muydunuz?

Umarız ki siz ve çocuklarınız ve bizim kaplan yapboz bulmacalar gibi aile!

Bu, kaplanlar ve kedileri herkes gibi harika bir fotoğraf bilmecenin. Bilmecenin becerilerini geliştirmek başlayın ve sizin için ne yaptık.

, Çocuklarınızın ve ailenizin yeni bir yol yapboz bulmacalar yaşayabilirsiniz. Bulmaca güzel kaplanlar var. Kaplan fotoğrafı bir bulmaca dönüştü. Sizin işiniz, bilmecenin parçaları tekrar bir araya taşımak ve kaplan kedi bulmaca çözmek! Sonra kaplanlar fotoğraflara bakabilirsiniz.

Biz kaplanlar ve kediler bilmecenin oyunu gibi sizi ve çocuğunuzu ve aile umut! Biz bütün dünya oynayabileceğini yapboz bulmacalar olun!


This is the best puzzle for tiger lovers on the planet! Solve the photo jigsaw puzzle to see the ferocious tiger. A perfect jigsaw puzzle game to play for kids and adults. See if you or your kids can solve the tiger jigsaw puzzle. Did you know tigers love to swim in the water?

We hope that you and your kids and family like our tiger jigsaw puzzles!

This is a fantastic photo jigsaw puzzle with tigers and cats that everyone can like. Begin improving your jigsaw puzzle skills and see what we have made for you.

You, your kids, and your family can experience jigsaw puzzles in a new way. Our puzzles have beautiful tigers. The photo of the tiger is changed into a puzzle. Your job is to move the jigsaw puzzle pieces back together and solve the tiger cat puzzle! Then you can look at the photos of the tigers.

We hope you and your kids and family like our tigers and cats jigsaw puzzle game! We make jigsaw puzzles that the whole world can play!

Read more...

Images

Share this Game

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation