الألغاز الطيران : طائرات لعبة 1.04 Apk

الألغاز الطيران : طائرات لعبة 1.04 icon
Type: Game
Category: Casual
Requires: Android 2.2 and up
Curent version: 1.04
Updated: 22.09.2013
Price: Free
Size: 3.06 Mb
Download: 171

Rate saved, Thank!

3.8 (1 votes)

Description of الألغاز الطيران : طائرات لعبة

هذا هو أفضل لغز لمحبي طائرة على هذا الكوكب! حل اللغز الصورة لمشاهدة الطائرة شرسة. واللغز الكمال لعبة للعب للأطفال والبالغين. انظر إذا كنت أنت أو أطفالك يمكن أن تحل اللغز الطائرة.

نتمنى ان يكون لكم وأطفالك والأسرة لدينا مثل الألغاز بانوراما الطائرة!

هذا هو اللغز بانوراما صور رائعة مع الطائرات والقطط التي يمكن لأي شخص أن مثل. يبدأ تحسين مهاراتك اللغز ونرى ما حققناه لك.

يمكنك ، أطفالك ، وعائلتك خبرة بانوراما الألغاز بطريقة جديدة. الألغاز لدينا طائرات جميلة. يتم تغيير الصورة من الطائرة الى اللغز. عملك هو تحريك القطع اللغز معا مرة أخرى ويحل لغز القطط الطائرة! ثم يمكنك إلقاء نظرة على الصور من الطائرات.

نأمل لكم وأطفالك والأسرة لدينا مثل الطائرات بانوراما لعبة اللغز! بانوراما الألغاز التي نتخذها أن العالم كله يمكن أن تضطلع به!


Bu gezegen üzerinde uçak severler için iyi bulmaca! Vahşi uçağı görmek için fotoğraf yapboz bulmaca çözün. Çocuklar ve yetişkinler için mükemmel bir bilmecenin oyunu oynamak için. Sizin veya çocuğunuzun uçak bilmecenin çözebilir bakın.

Umarız ki, siz ve çocuklarınız ve bizim uçak yapboz bulmacalar gibi aile!

Bu, uçaklar ve kedileri herkes gibi harika bir fotoğraf bilmecenin. Bilmecenin becerilerini geliştirmek başlayın ve sizin için ne yaptık.

, Çocuklarınızın ve ailenizin yeni bir yol yapboz bulmacalar yaşayabilirsiniz. Bulmaca güzel uçaklar var. Uçağın fotoğrafı bir bulmaca dönüştü. Sizin işiniz, bilmecenin parçaları tekrar bir araya taşımak ve uçak kedi bulmaca çözmek! Sonra uçakların fotoğrafları bakabilirsiniz.

Biz bizim uçaklar bilmecenin oyunu gibi sizi ve çocuğunuzu ve aile umut! Biz bütün dünya oynayabileceğini yapboz bulmacalar olun!

This is the best puzzle for airplane lovers on the planet! Solve the photo jigsaw puzzle to see the magnificent airplane. A perfect jigsaw puzzle game to play for kids and adults. See if you or your kids can solve the airplane jigsaw puzzle.

We hope that you and your kids and family like our airplane jigsaw puzzles!

This is a fantastic photo jigsaw puzzle with airplanes and cats that everyone can like. Begin improving your jigsaw puzzle skills and see what we have made for you.

You, your kids, and your family can experience jigsaw puzzles in a new way. Our puzzles have beautiful airplanes. The photo of the airplane is changed into a puzzle. Your job is to move the jigsaw puzzle pieces back together and solve the airplane puzzle! Then you can look at the photos of the airplanes.

We hope you and your kids and family like our airplanes jigsaw puzzle game! We make jigsaw puzzles that the whole world can play!

Read more...

Images

Share this Game

About Privacy Policy Feedback Report a policy violation